Ara

Her ay ailece toplanıyoruz temalı Kasım ayının Bilsem aile buluşmasını gerçekleştirdik. Çukurova Üniversitesinden Doç. Dr. Oğuzhan KIRDÖK tarafından velilerimize yönelik "Özel Yetenekli öğrencilerde Kariyer Gelişimi" konulu seminer verildi. Seminerimize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nuran ALTANGÖL de katıldı.

Eyl

Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan Teknofeste yerimizi aldık. 21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbulda gerçekleşecek festivalde, Betül DURAN İNCİ öğretmenimizin liderliğinde Hazal Aryen YİĞİT, Muhammet Can ELGEZEN ve Emir AKDAŞ öğrencilerimizden oluşan ekibimiz ilimizi ve merkezimizi temsil etmektedirler.

Eyl

Müdür Yardımcımız Pınar ÇALIŞKAN danışmanlığında, öğrencimiz Kayra Efe ÇOMAK tarafından Matematik alanında hazırlanan "Rengarenk Asal Sayılar" adlı projemiz TÜRKİYE İKİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, merkezimize kazandırdıkları büyük başarıdan dolayı öğrencimize ve müdür yardımcımıza teşekkür ederiz.

Ağu

Tübitak 4006 Bilim Fuarımız desteklenmeye değer görülmüştür. Proje koordinatörümüz Ömer Faruk GÜLOĞLU başta olmak üzere katkı sunan tüm ögretmenlerimizi ve proje sahibi sevgili öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

2021 Tübitak Ortaokul öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasının bölge finalinde 7 projemiz bölge derecesi aldı. 18 projeyle katıldığımız Tübitak Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasının bölge sergisinde 7 bölge derecesi alarak, bölgede en fazla ödül alan birinci, Türkiye genelinde ise 3. kurum olduk. İşte derecelerimiz;

1.Müdür Yardımcımız Pınar ÇALIŞKAN danışmanlığında, öğrencimiz Kayra Efe ÇOMAK tarafından Matematik alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Bu projemiz Türkiye finaline katılacaktır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, finalde kendilerine başarılar dileriz.

2.Müdür Yardımcımız Abdulkadir SAĞLAM danışmanlığında, öğrencimiz Behzat YILMAZ tarafından Tarih alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Bu projemiz de Türkiye finaline katılacaktır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, finalde kendilerine başarılar dileriz.

3.Rehber öğretmenimiz Rıdvan TURUNÇA danışmanlığında, öğrencimiz Asenat SALİM tarafından Türkçe alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Bu projemiz de Türkiye finaline katılacaktır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, finalde kendilerine başarılar dileriz.

4.Müdür Yardımcımız Abdulkadir SAĞLAM danışmanlığında, öğrencimiz Samet Çağan ÇALIŞKAN tarafından Biyoloji alanında hazırlanan projemiz BÖLGE İKİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

5. Öğretmenimiz Güneş ŞEKER danışmanlığında, öğrencimiz Asmin ŞEKER tarafından Kimya alanında hazırlanan projemiz BÖLGE İKİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

6. Öğretmenimiz Betül DURAN İNCİ danışmanlığında, öğrencimiz Zeynep Ece ALTUN tarafından Yazılım alanında hazırlanan projemiz BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

7. Müdür Yardımcımız Abdulkadir SAĞLAM danışmanlığında, öğrencimiz Büşra DİNLER tarafından Tarih alanında hazırlanan projemiz BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

2021 TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projelerine kurumumuz 62 projeyle başvuruda bulunmuştu. Yapılan değerlendirmelerde sergilenmeye değer görülen 124 proje içerisinde 18 tanesi merkezimiz öğrencilerine aittir. Bu istatistikle bölge sergisinde en fazla projesi sergilenen kurum olduk. Aynı zamanda Türkiye genelinde en fazla proje çalışması bölge sergilerine davet edilen kurumlar sıralamasında 3. sırada yer aldık. Merkezimiz adına büyük bir başarıya imza atarak bizleri mutlu eden öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutluyoruz. Destekleriyle moral ve motivasyonumuzu güçlü kılan merkez müdürümüz Refik BAYRAM´a teşekkür ederiz.  Projeler 15-16 Haziran tarihlerinde çevrim içi  olarak jüri üyelerine sunulacaktır. Proje ekiplerimize finalde başarılar dileriz.