T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / İPEKYOLU - Yusuf Gökçenay Bilim ve Sanat Merkezi

TÜBİTAK BÖLGE FİNALİNDE 7 ÖDÜL

2021 Tübitak Ortaokul öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasının bölge finalinde 7 projemiz bölge derecesi aldı. 18 projeyle katıldığımız Tübitak Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasının bölge sergisinde 7 bölge derecesi alarak, bölgede en fazla ödül alan birinci, Türkiye genelinde ise 3. kurum olduk. İşte derecelerimiz;

1.Müdür Yardımcımız Pınar ÇALIŞKAN danışmanlığında, öğrencimiz Kayra Efe ÇOMAK tarafından Matematik alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Bu projemiz Türkiye finaline katılacaktır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, finalde kendilerine başarılar dileriz.

2.Müdür Yardımcımız Abdulkadir SAĞLAM danışmanlığında, öğrencimiz Behzat YILMAZ tarafından Tarih alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Bu projemiz de Türkiye finaline katılacaktır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, finalde kendilerine başarılar dileriz.

3.Rehber öğretmenimiz Rıdvan TURUNÇA danışmanlığında, öğrencimiz Asenat SALİM tarafından Türkçe alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Bu projemiz de Türkiye finaline katılacaktır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, finalde kendilerine başarılar dileriz.

4.Müdür Yardımcımız Abdulkadir SAĞLAM danışmanlığında, öğrencimiz Samet Çağan ÇALIŞKAN tarafından Biyoloji alanında hazırlanan projemiz BÖLGE İKİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

5. Öğretmenimiz Güneş ŞEKER danışmanlığında, öğrencimiz Asmin ŞEKER tarafından Kimya alanında hazırlanan projemiz BÖLGE İKİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

6. Öğretmenimiz Betül DURAN İNCİ danışmanlığında, öğrencimiz Zeynep Ece ALTUN tarafından Yazılım alanında hazırlanan projemiz BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

7. Müdür Yardımcımız Abdulkadir SAĞLAM danışmanlığında, öğrencimiz Büşra DİNLER tarafından Tarih alanında hazırlanan projemiz BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.06.2021 - Güncelleme: 29.06.2021 12:03 - Görüntülenme: 235
  Beğen | 5  kişi beğendi