18 TÜBİTAK PROJEMİZ BÖLGE FİNALİNDE

2021 TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projelerine kurumumuz 62 projeyle başvuruda bulunmuştu. Yapılan değerlendirmelerde sergilenmeye değer görülen 124 proje içerisinde 18 tanesi merkezimiz öğrencilerine aittir. Bu istatistikle bölge sergisinde en fazla projesi sergilenen kurum olduk. Aynı zamanda Türkiye genelinde en fazla proje çalışması bölge sergilerine davet edilen kurumlar sıralamasında 3. sırada yer aldık. Merkezimiz adına büyük bir başarıya imza atarak bizleri mutlu eden öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi kutluyoruz. Destekleriyle moral ve motivasyonumuzu güçlü kılan merkez müdürümüz Refik BAYRAM´a teşekkür ederiz.  Projeler 15-16 Haziran tarihlerinde çevrim içi  olarak jüri üyelerine sunulacaktır. Proje ekiplerimize finalde başarılar dileriz.

14-05-2021

Yayın: 14.05.2021 - Güncelleme: 14.05.2021 20:36 - Görüntülenme: 372