VAN / İPEKYOLU - Yusuf Gökçenay Bilim ve Sanat Merkezi

Ağu

Kayıtlı öğrencilerimize ait kayıt güncelleme işlemleri 19 Ağustos-6 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Belirtilen tarih aralığında kaydı güncellenmeyen öğrencilerimizin kayıtları silinecektir. Güncelleme için velilerimizin kurumumuza bizzat müracaat etmeleri gerektiğinden,  telefon, mesaj ve benzeri yollarla söz konusu işlemler gerçekleştirilmeyecektir. Önemle duyurulur.

May

Merkezimiz öğrencilerinin hazırlamış oldukları projelerin sergileneceği Tübitak 4006 Bilim Fuarımızın açılışı 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:30 da kurumumuzda gerçekleşecektir. Fuarımızın açılışına tüm halkımız davetlidir. Sergimiz gün boyunca ziyeretçilerine açık olacaktır.

May

Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanılama sürecinin ikinci aşaması olan bireysel değerlendirmelere ilişkin randevu bilgilerinin yer aldığı giriş belgeleri 08.05.2019 tarihinden itibaren okul idarelerinde alınabilir. 13.05.2019 tarihinde incelemeler başlanacağından, belgelerin bu tarihten önce alınması önemlidir. Okul idareleri belgeleri e-okul sistemi üzerinden alabileceklerdir.

Haz

Bireysel Değerlendirme Sonucunda Bilim ve Sanat Merkezlerine kayıt hakkı kazanan öğrenciler 13 Temmuz 2018 tarihinde  www.meb.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Bireysel inceleme sonuçlarına 16-20 Temmuz 2018 tarihleri arasında itiraz edilebilecektir. Bilim ve Sanat Merkezlerine kayıt hakkı kazanan öğrencilerin Kayıt İşlemleri 03-07 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Önemle duyurulur.

May

Müzik Öğretmenimiz Haşim ÖZGEL’in yönetiminde  30.05.2018 tarihinde  saat 17:30’da konferans salonumuzda yapılacak müzik dinletimize öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.

May

Müzik Öğretmenimiz Elçin KOÇ´un Koordinatörlüğünü yaptığı "Mavi Gezegen" adlı klibimizin gala töreni 11.05.2018 tarihinde saat 20:00´de Van Devlet Tiyatrosu salonunda yapılacaktır. Yıllın Projesi olarak nitelendirdiğimiz bu çalışmamızın tanıtım programına tüm halkımız davetlidir.