TÜBİTAK YARIŞMALARINDA BİR BÜYÜK BAŞARI DAHA

22-25 Nisan 2024 tarihleri arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde  gerçekleştirilen Tübitak Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasının bölge finalinde  2 projemiz bölge birinciliğine bir projemiz ise bölge üçüncülüğüne layık görüldü.

1-Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Betül DURAN danışmanlığında, Öykü ÇAKICIOĞLU, Ahmet Emre DOĞAN tarafından Yazılım alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.

2-Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Mehmet Aziz ŞAHİN danışmanlığında, Halid GÖKHAN tarafından Teknolojik-Tasarım alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.

3-Sınıf öğretmenimiz Feyza KÜÇĞKKAYA DOĞAN danışmanlığında, Meryem Betül GÜLAÇ, İsna ÇAĞAN ve Ahmet Bera İNCİ tarafından Tarih alanında hazırlanan projemiz BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görüldü.

Elde edilen başarıdan ötürü proje sahibi öğrencilerimizi ve danışman  öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Bölge birincisi iki projemiz 26-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek Türkiye finalinde kurumumuzu, ilimiz ve bölgemizi temsil edeceklerdir. Her iki projede görev alan öğrencilerimize Türkiye finalinde başarılar dileriz.

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 17:19 - Görüntülenme: 280