VAN / İPEKYOLU - Yusuf Gökçenay Bilim ve Sanat Merkezi

TEŞEKKÜR

Özel yetenekli öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda en iyi şekilde hazırladığımız bir yılın sonuna daha geldik. Van Yusuf Gökçenay Bilim ve Sanat Merkezi olarak, Bakanlığımızın belirlediği programlar doğrultusunda eğitimimize devam etmenin yanında daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da uluslararası, ulusal ve yerel düzeyde düzenlenen ve sayısı 100'e yakın bilimsel, sanatsal ve sosyal faaliyetlere öğrencilerimizin katılımını sağladık.  Katıldığımız bu faaliyetlerde öğrencilerimizin çalışmaları binlerce çalışma içerisinde önemli derecelere layık görüldü. Özellikle TÜBİTAK proje yarışmalarında elde ettiğimiz başarı rekoru kolay kolay ulaşılamayacak bir sonuçtur. Çalışmalarımızı ve çalışmalarımızda elde ettiğimiz başarıları ulusal, yerel,  sosyal medya ve web sitemiz aracılığıyla halkımızla zaman zaman paylaşmanın mutluluğunu, gururunu yaşadık.

Bu olağanüstü başarıların elde edilmesinde,  ekibimizin olduğu kadar paydaşlarımızın da katkıları çok büyüktür. Merkezimizin her faaliyetinde yanımızda yer alarak bizleri destekleyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan TEVKE'ye, Özel Eğitimden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Nuran ALTAN GÖL'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şükrullah YAVUZER'e şükranlarımızı sunuyoruz. Başarılı çalışmaların sahibi özel öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz. Maddi ve manevi katkılarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz. Bu başarıların asıl mimarları olan, günde on iki saat mesai yapan, hafta sonlarından, aile ve arkadaşlarıyla geçirmeleri gereken zamandan feragat eden değerli idareci ve öğretmenlerimizi kutluyor, kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mehmet Refik BAYRAM

Van Yusuf Gökçenay Bilim ve Sanat Merkezi müdürü