T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / İPEKYOLU - Yusuf Gökçenay Bilim ve Sanat Merkezi

EĞİTİMDE BÜTÜNLEŞTİRME ZİRVESİNE KATILDIK.

Bütünleştirici Eğitimin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Ankara'da yapılan Eğitimde Bütünleştirme Zirvesi'nde Van ilini temsilen Yusuf Gökçenay Bilim ve Sanat Merkezi yerini aldı.  Türkiye geneli yapılan başvurularda kabul gören 24 başvurudan biri Yusuf Gökçenay Bilim ve Sanat Merkezine ait olup Van ilinde katılan tek kurum oldu.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Nazif YILMAZ ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü sayın Prof. Dr. Kemal Varın NUMANOĞLU standımızı ziyaret ettiler.

Eğitimde Bütünleştirme Zirvesi'ni, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanıyla T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Bütünleştirici Eğitimin Geliştirilmesi Projesi (BEGEP) kapsamında, kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulamalarına ilişkin bir paylaşım platformu oluşturmak amacıyla 21- 22 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmektedir.

"Farklılıklarımız ile Bir Bütünüz" temasıyla yapılan zirvede, bütünleştirici eğitimin bilimsel boyutunu desteklemek için akademik bildiriler de kabul edilmektedir. Hakem Kurulu tarafından değerlendirilen bildiriler ISBN numaralı Zirve Bildiri Kitapçığında yayınlanacaktır.

Zirveye katılım başarısını gösteren ve kurumumuzu bu önemli organizasyonda temsil eden Helin YARCEL ve Rıdvan TURUNÇ öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.06.2022 - Güncelleme: 21.06.2022 12:32 - Görüntülenme: 141
  Beğen | 5  kişi beğendi