BİLSEM YAZ OKULU ÖĞRENCİ GRUPLARI VE KURS PROGRAMI

YUSUF GÖKÇENAY BİLİM VE SANAT MERKEZİ

YAZ KURSU AÇIKLAMALARI

1.       BİLSEM Yaz Okulu 18 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında 4 hafta sürecektir.

2.       2021-2022 eğitim öğretim yılı esas alınarak 2.sınıf ve 12.sınıfdâhil bu sınıflar aralığında bulunan öğrenciler kabul edilmiştir.

3.       2021-2022 eğitim öğretim yılında 1. Sınıfa devam eden öğrenciler kurslara yerleştirilmemiştir. Lise öğrencileri için yetersiz başvuru nedeniyle atölyeler açılamamıştır.

4.       BYO kurslarına kayıt yaptıran öğrencilerin devamları zorunludur. Kurslarda okutulması gereken toplam ders saatinin özürsüz olarak 1/4'inedevam etmeyen öğrencilerin devamsızlık sınırını aştığı atölye/dersten kurs kaydı silinir.

5.       Kurslara devamları süresince kurs disiplinini ve işleyişini bozucu hâl ve hareketleri görülen öğrenciler hakkında, kayıtlı oldukları okulların/kurumların ilgili mevzuatına göre işlem yapılır. Gerektiğinde kursla ilişikleri kesilir.

6.       Bilsem araç-gerecine verilen zararlar ilgili öğrencilerimizin velilerinden talep edilecektir.

7.       Gerek görüldüğünde bazı etkinlikler için öğrencilerimizden etkinlik malzemeleri istenebilecektir.

8.       Öğrenciler kurslara gelirlerken, defter, kalem, silgi ve açacak gibi kişisel malzemeleri yanlarında bulunduracaklardır.

9.       Kurs süresince "Doğruluk Kantini" açık bulundurulacaktır.

10.   Gruplar, öğrencilerin seçtiği atölyelere göre oluşturulmuştur.

11.   Atölye grupları ve günlerinde herhangi bir değişiklik yapılamayacaktır.

12.   Ulaşım velilere aittir. Öğrencilerin, velileri tarafından, bilsem'e zamanında ulaştırılması ve bilsem'den zamanında alınması önemlidir. Bilsem yönetimi bu konuda yaşanacak aksaklıklarda sorumlu değildir.

13.   Listelerde herhangi bir hata olduğu düşünüldüğünde, 18 Temmuz'a kadar belirtilmek istenilen durumu www.bilsem65@gmail.com  adresine mail gönderilerek BİLSEM idaresine bildirilebilir.

ÖĞRENCİ LİSTESİ VE KURS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 12.07.2022 - Güncelleme: 13.07.2022 14:11 - Görüntülenme: 925