5 TÜBİTAK ORTAOKUL PROJEMİZ BÖLGE DERECESİ ALDI

28-31 Mart 2022 tarihleri arasında Batman ilimizde gerçekleştirilen Tübitak Ortaokul öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasının bölge finalinde merkezimiz öğrencileri tarafından hazırlanan 5 projemiz bölge derecesi aldı.

1.Sınıf Öğretmenimiz Habibe SAĞLAM danışmanlığında, öğrencimiz Berat ERİŞ tarafından Değerler Eğitimi alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Bu projemiz Türkiye finaline katılacaktır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, finalde kendilerine başarılar dileriz.

2. Sınıf Öğretmenimiz Habibe SAĞLAM danışmanlığında, öğrencimiz Ronya Başak YILDIZ tarafından Yazılım alanında hazırlanan projemiz BÖLGE BİRİNCİLİĞİNE layık görüldü.  Bu projemiz de Türkiye finaline katılacaktır. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, finalde kendilerine başarılar dileriz.

3.Rehber öğretmenimiz Helin YARCEL danışmanlığında, öğrencimiz Asya DENİZ tarafından Biyoloji alanında hazırlanan projemiz BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

4. Fizik Öğretmenimiz Übeyt DUMAN danışmanlığında, öğrencimiz Ali Deniz BARAN tarafından Fizik alanında hazırlanan projemiz BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

5. Sınıf Öğretmenimiz Habibe SAĞLAM danışmanlığında, öğrencimiz Behzat YILMAZ tarafından Coğrafya alanında hazırlanan projemiz BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜNE layık görüldü.  Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

Yayın: 01.04.2022 - Güncelleme: 01.04.2022 14:39 - Görüntülenme: 590